Okulumuz Hakkında

FATMA FEYZİ SEVGEN ANAOKULU
Sarıcalar Mahallesi 522. Sokak No2 SilifkeMERSİN
03247120093
0
https://silifkeffsa.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Milli Kültürle bezenmiş,başarıda sınır tanımayan,çizgi üstü model bir okul olmak.Geleceğin en idealist, en çalışkan ve en renkli çiçeklerini hayat bahçesine kazandıran bir Okul Öncesi Eğitim Kurumu olmaktır.

MİSYON

Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek,bireysel ilgi ve yeteneklerini keşfedip kendilerine en uygun şekilde rehberlik ederek bir sonraki eğitim aşamasına sağlam adımlarla donanımlı bir şekilde öz güvenli devam etmelerini sağlayarak Türk toplumunun değerlerini,ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek.Atatürk ilkelerinin ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandırarak öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, sorunlara çözüm üretebilen bireyler olarak yetişmelerine imkan sağlamak için varız.

BAŞARILAR

Öğretmen :8
Öğrenci :112
Derslik :4
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :tekli öğretim

Öğretim Şekli

tekli öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

08:30-13:30

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Klima ve Elektrikli Isıtıcı(ufo)

Servis Bilgisi

Okul Servisçisi Sebahattin YILMAZ CEP TEL: 0533 928 6830

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

il merkezine 83 km olan okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.Okulumuz Sarıcalar Mahallesinde tepede bulunmakta olup Silifke Kapalı Cezaevinin üst tarafında, İlker Eren Çevik Anadolu Lisesinin hemen bitişiğindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Sarıcalar Mahallesi Silifke/MERSİN

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

eTwinning Projesi