KADROMUZ

İbrahim Ayhan AYHAN - MÜDÜR

05.11.1986 yılında Mersin ili Silifke ilçesinde doğmuş olup ilk, orta ve lise öğrenimini Silifke de,Yüksek öğrenimini ise Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünde tamamlamıştır.Eğitim hayatına Anadolu Üniversitesi Tarih bölümü 4.sınıf öğrencisi olarak devam etmektedir.Meslek hayatına 2009 yılında Batman ili Sakarya İlkokulunda okulöncesi öğretmeni olarak başlamış, öğretmenlik yıllarında Anne Çocuk Eğitimi Vakfı(AÇEV)in projelerinde yer almış,AÇEV bünyesinde Diyarbakır,Kapadokya,Antalya´da seminerlere katılmış ve  Batman da 5 yıl çalıştıktan sonra Gaziantep iline atanmıştır.Gaziantep ilinde 3 yıl öğretmen ve müdür yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2017 yılında Mersin iline tayin olmuş çeşitli okullarda öğretmen,müdür yardımcısı,müdür vekili olarak çalışmış ve 23/10/2023 tarihinde Fatma Feyzi Sevgen Anaokulu´na okul müdürü olarak atanmış olup bu okuldaki görevine devam etmektedir.Okul müdürü İbrahim Ayhan AYHAN TSF lisanslı satranç oyuncusu olup evli ve iki kız bir erkek üç çocuk babasıdır.

3247120093-506 760 0351
E-Posta